Verslag van de meest kleurrijke nieuwjaarsreceptie van Den Haag

Op 10 januari bezochten ruim 140 Hagenaars de geanimeerde nieuwjaarsreceptie van de VBM-Businessclub in de Raadszaal van Den Haag. Na een geestige introductie van voorzitter Pierre Heijnen en een serieuze speech van wethouder Henk Kool, werden de nieuwkomer van het jaar, mevrouw Sharon-Lorraine Kofman.

En de ondernemer(s) van het jaar zijn geworden de dames van notariskantoor Lont & Lalmahomed. Maria van Berkenveld als moderator van de avond interviewde de dames over hun succes en hoe ze dat met name doen in economisch slechte tijden. “Zeer geanimeerd”; “een warme en open sfeer” was de stemming volgens de aanwezigen. Naast de vele ondernemers werden er ook veel politieke hoogwaardigheidsbekleders gesignaleerd. Van de raadsleden Catharina Abels en Ibo Gulsen tot wethouder Baldewsingh genoten van het heerlijke eten van de multiculturele cateraars Swingin’ Safari (Ghanees/Afrikaans) en Brasserie Buitenhof (Mediterrane keuken). Dit jaar kon men dus kiezen voor een specifieke keuken dat perfect aansluit bij een kleurrijke businessclub als de VBM-Businessclub. We zijn zeer blij dat de pers ruim vertegenwoordigd was. De sfeer was weer zoals vanavond zeer warm en positief. Overal werden druk zaken gedaan, nieuwe contacten gelegd en bestaande relaties bestendigd.

Veel introduce’s gaven aan beslist lid te worden. Zij hebben hun visitekaartjes bij de entree afgegeven en wij zullen ze dan ook met alle plezier op korte termijn benaderen voor een volwaardig lidmaatschap.

Kortom wederom een zeer geslaagde avond.