“VBM goes Milan Summer Festival” voor ondernemers

milan-summer-festival-vbm-businessclubOp zaterdag 6 augustus organiseerde de VBM-Businessclub samen met de Haagse Businessclub en het Milan Summer Festival een exclusief programma “VBM goes Milan Summer Festival” voor ondernemers. Bekijk de foto’s onderaan dit bericht.

Milan Summer Festival is het grootste outdoor event in Den Haag voor alle culturen. Ontmoeten, socializen, netwerken, samenwerken en plezier hebben met elkaar is kenmerkend voor het Milan Summer Festival. “VBM goes Milan Summer Festival” bevordert wederzijds begrip en samenwerking tussen verschillende culturen.

Milan Summer Festival is een gevestigd begrip in Den Haag en Nederland. Toegankelijk voor  iedereen die belangstelling heeft in de Hindoestaanse cultuur, het Surinaamse eten, de producten, de reizen naar Suriname, India en andere diaspora-landen en natuurlijk de tropische gezelligheid. Het festival is een ontdekkingsreis waar de zintuigen worden geprikkeld met een programma vol entertainment en culturele shows. De exotische markt mag je niet overslaan.

Voor de ondernemers had “VBM goes Milan Summer Festival” op 6 augustus een mooi programma:

16:00  uur     Inloop Milan Plaza (hapje en drankje)
16:30 uur      Welkomstwoord Bestuurslid VBM-Businessclub
16:40 uur      Introductie Milan Summer Festival
16:45 uur      Presentatie door Tom Richmond (Richmond Training) met als thema “Slim verkopen”
17:15 uur      Sluiting

Foto’s