VBM Businessclub viert Beach Party!

Op 27 augustus was het tijd voor de VBM-BC Summer Beach Party, gehouden in het Scheveningse strandpaviljoen Copacabana. De weergoden waren de ondernemers zéér gunstig gestemd. Het geweldige weer heeft mede bijgedragen aan een onvergetelijke avond.

De gasten werden hartelijk ontvangen met een zomerse cocktail. Op het zonovergoten terras zat de goede sfeer er direct in. Met zonnebrillen en zelfs enkele zonnehoeden op en de jasjes en vestjes over de arm en een glaasje in de hand werd de avond geopend door voorzitter Kaushilya Budhu Lall.

image023Hierna was het woord aan Monique van der Bijl, Haags gemeenteraadslid en woordvoerder economie voor de VVD fractie. Zij benadrukte het belang van economische diversiteit voor een stad. Het beeld van Den Haag als stad van ministeries verschuift gelukkig steeds meer naar een stad van ondernemen, vertelde zij. Het midden en kleinbedrijf speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Ook nodigde Monique van der Bijl alle ondernemers uit om hun stem meer te laten horen via de site van de gemeente Den Haag.

Na deze toespraak nam de band Ishara Music Starz het over met swingende muziek en werd er al snel tussen de tafeltjes de merengue gedanst.

Sponsor van deze avond was dhr. Perkash Kali van SSK Floor, begin van het jaar uitgeroepen tot VBM-BC nieuwkomer van het jaar.

Het heerlijke buffet met hallal vlees en vis van de BBQ en allerlei bijgerechten werd goed bezocht door de gasten. De rij voor het buffet bleek ook dé plek te zijn om te netwerken!

De band bracht na het buffet een voor de VBM-BC op maat gemaakt lied ten gehore, waarbij het thema van de avond “Schud de crisis van je af, stilzitten is geen optie” de duidelijke boodschap was.

De avond werd afgesloten met het aansnijden van de zeer grote VMB-BC taart, compleet met vuurwerk, door de 2 nieuwe bestuursleden Sander Schreve en Annend Hardoar.

De zon was toen inmiddels al onder en met een laatste drankje op de lounge banken werd deze sfeervolle avond afgesloten.

Bekijk de foto’s »

Verslag en foto’s door Sylvia Wittmer