VBM-Businessclub op bezoek bij Raymann is laat

Op zondag 20 mei 2012 was de VBM-Businessclub met ruim 50 leden en introducés (alle kaarten waren uitverkocht) te gast bij de opnamen van de laatste live-show van dit seizoen van Zo Raymann.

Voor de VBM-Businessclub was een speciaal vak gereserveerd. Wel zo fijn, zo zaten wij samen en hadden wij een goed zicht op de show en alles wat daarbij komt kijken.

De show werd in een keer opgenomen en doorgestraald naar de studio in Hilversum met om 23.00 uur de uitzending.

Als het goed is, hebben de kijkers diverse leden van VBM-Businessclub in beeld gezien.

Bijzonder, tijdens het interview dat tante Es had met Jandino, vroeg Jandino zijn vriendin ten huwelijk. (Hij kan nu niet meer terug…)

Na de show hadden wij een unieke ervaring: op de foto met tante Es. Dit is echt uniek, want Jörgen Raymann doet dit bijna nooit, hij kleedt zich eerst om en begeeft zich dan naar het publiek.

Van de gelegenheid op de foto te gaan met tante Es, Jörgen Raymann, Postmen en Jandino hebben veel leden gebruik gemaakt. Bewijs voor de thuisblijvers, dat zij er toch echt bij waren!

Na de show was er in de kantine nog een rap-party waar ook enkele leden aanwezig waren. Ook hier was het mogelijk met de ‘sterren’ op de foto te gaan.

Terugkijkend: een zeer geslaagde avond! Heeft u het gemist? Klik dan hier om de uitzending te bekijken.