VBM Businessclub met Orro Energy in het ADO Den Haag stadion

(foto’s van dit event kunt u hier bekijken)

Op woensdag 14 november jl. heeft de VBM Businessclub samen met Orro Energy en ADO Den Haag een schitterend event georganiseerd. Het verlangen om samen met Orro Energy een event te organiseren, bestond al langer. Nu was het dan eindelijk zo ver. Het mooie was dat we naast Orro Energy, ook ADO Den Haag deelnam aan dit event. Genoeg ingrediënten dus voor een veelbelovende avond.

Het werd dan ook een mooie avond! In aanloop naar het event stroomden de aanmeldingen binnen. Er waren maar liefst 70 personen aanwezig op deze doordeweekse avond. Het event werd georganiseerd in de ‘spelers home’ in het ADO Den Haag stadion. Het centrale thema van de avond ging over ‘Doelgroepen marketing’.

De avond werd geopend door de vice-voorzitter Kaushilya Budhulal, die de aanwezigen van harte welkom heette. Tevens attendeerde Kaushilya de aanwezigen op de 4 stands achterin de zaal. De VBM Businessclub zal voortaan, waar de locatie en het programma het toelaat, leden en non-profit instellingen de mogelijkheid geven zich te profileren (dit keer gebeurde dit dus d.m.v. stands).

Na het openingswoord volgde een inhoudelijke presentatie door Orro Energy over ‘doelgroepen marketing’. Deze presentatie werd verzorgd door Dick van der Schans (marketing manager bij Orro Energy) en Mohammed Hamdi (sales manager bij Orro Energy). De heren legden het concept ‘doelgroepen marketing’ uit naar aanleiding van hun eigen aanpak en strategie bij Orro Energy.

Na deze presentatie, kreeg de heer Justin Goetzee (commercieel directeur ADO Den Haag) het woord. Hij gaf een nadere introductie over ADO Den Haag. Die avond was het overigens ook de verjaardag van dhr. Goetzee, daarom werd hij ook even toegezongen door de aanwezigen.

Vervolgens werden degenen die daar belangstelling voor hadden, getrakteerd op een uitgebreide rondleiding door het stadion (onder leiding van dhr. Goetzee). Onder andere de kleedkamer van de selectie-spelers is bezocht, toch indrukwekkend om dit een keer van dichtbij mee te kunnen maken.

Voorts kam Orro Energy op het idee om een gesigneerd shirt van ADO Den Haag te verloten onder de aanwezigen. De gelukkige winnaar was dhr. Sunil Hira van RSN Invest.

De avond werd afgesloten door een overheerlijk Mediterraans buffet in het restaurant van het stadion. Tijdens en na het eten ging het netwerken uiteraard gewoon door. We kunnen terugkijken op een inspirerende, leerzame, vruchtbare en gezellige avond.

In december gaan de Bestuursleden van de VBM Businessclub, in het kader van MVO, koken voor de minderbedeelden. Dit zal gebeuren bij Resto van Harte. Wij zien u allen graag terug in januari, op de nieuwjaarsreceptie welke in het gemeentehuis (Den Haag) gehouden zal worden.