VBM BC bij ‘Denken Event’ van DDD-awards

header_DDD-award_logo

Graag nodigen wij je uit voor het Denken Event van de DDD Award op 24 mei 2016. Tijdens dit evenement pitchen een aantal ondernemers een oplossing voor één of meerdere van de negen problemen die door bewoners zijn aangedragen.

Nieuwsgierig naar ideeën van deze ondernemers? Wil je netwerken met ondernemers en ondernemende mensen van verschillende Business Clubs uit Den Haag? Benieuwd naar het onlangs volledig verbouwde Invitez, The Hague Hospitality Experience Centre waar ROC Mondriaan supertrots op is en de leerlingen van de afdeling Horeca je hun gastvrijheid willen tonen?

Wij ontvangen je graag om 19:00 uur met een drankje waarna we om 19:30 uur starten met de officiële bijeenkomst. Rond 20:30 uur sluiten we af met een netwerkborrel.

Tijdens dit event wordt bepaald welke drie ideeën naar de laatste ronde gaan: het Doen evenement in september. Op basis van een echte business case en de presentatie ervan wordt de winnaar gekozen die €10.000 aan budget ontvangt om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken.

Je kunt ook gebruik maken van het speciale pré diner, wat geserveerd wordt vanaf 17:30 uur in het vernieuwde restaurant bij ROC Mondriaan. Voor slechts € 19,50 per persoon krijg je een heerlijk 3-gangen diner aangeboden incl. drank.

Klik hier om je aan te melden voor het Denken evenement en evt. het pré diner.