Online zakendoen met Marktplaats, bij Wittebrug

Op 27 oktober  organiseerde de VBM Businessclub samen met Wittebrug  een exclusieve en geheel verzorgde avond.

Tijdens deze bijeenkomst hebben de heren Emiel van Egmond, algemeen directeur bij Wittebrug en Gert Jan Schilder, manager partnerships automotive bij Marktplaats meer verteld over het online zakendoen en verkopen van producten.

Wittebrug Autogroep, sinds januari 2010 onderdeel van Riva Holding, omvat dealerbedrijven van de gerenommeerde merken Volkswagen, Audi, Skoda en Seat, alsmede een lease- en schadebedrijf. Meer dan 400 mensen zetten zich in om particulieren en bedrijven een optimale mobiliteit te garanderen. Dit jaar werd Kamsteeg Autogroep overgenomen door Wittebrug. Hierdoor is Wittebrug nu actief in groot Den Haag, het Westland, Leiden en de Duin en Bollenstreek.

Marktplaats, opgericht in 1999, was in Nederland één van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine en grote bedrijven. Elke dag bezoeken ruim 1.3 miljoen mensen Marktplaats. Samen kopen en verkopen zij een zeer divers aanbod aan nieuwe en gebruikte producten en diensten.

Naast een inhoudelijk programma, was er uiteraard weer een overheerlijk buffet en de mogelijkheid tot netwerken.

Programma
17.45 uur       Inloop
18.05 uur      Welkom Kaushilya Budhu Lall, voorzitter VBM Business Club
18.10 uur      Presentatie Wittebrug en Marktplaats
19.00 uur      Borrel, informeel netwerken en buffet
21.00  uur     Afsluiting