Ondernemersplein 2016

ondernemersplein-den-haag-vbm-businessclubBent u klaar om buiten de gebaande paden te treden? Het Ondernemersplein Den Haag 2016 richt zich met het thema ‘Grenzeloos Ondernemen’ op internationaal zakendoen, the Next Economy, en de denkwereld van generatie X, Y en Z. Rabobank Regio Den Haag en de Gemeente Den Haag nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het inspirerende programma op donderdag 8 september 2016 op het Plein in Den Haag en in de omliggende horecagelegenheden.

We starten de dag met het Ondernemersontbijt waar dé Haagse Ondernemersprijs, de Zilveren Ooievaar, wordt uitgereikt aan een Haagse ondernemer die zich positief heeft onderscheiden. Vervolgens kunt u één van de drie interactieve kennissessies/presentaties rondom Grenzeloos Ondernemen bijwonen. Tijdens de Rabo Powerlunch doet u inspiratie op bij spreker Danny Mekic. Deze jonge ondernemer is in 2009 uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland.

Tijdens het volgende programma onderdeel maakt u kennis met generatie X/Y/Z en gaat u met elkaar in gesprek over ondernemen anno 2030, aan de hand van een andere zienswijze. Daarna kunt u meer te weten komen over de Roadmap Next Economy; een routekaart voor de komende tien jaar met scenario’s en een handelingsperspectief rondom projecten en plannen die nodig zijn om optimaal te kunnen inspelen op de wereldwijde economische ontwikkelingen. Tot slot geven we het podium aan de organisatie van de DDD award. Deze middag wordt de winnaar van deze challenge bekend gemaakt. We sluiten de dag af met Business in Clubs. Natuurlijk heeft u alle tijd om te netwerken onder andere bij het Ondernemersontbijt, de Rabo Powerlunch en Business in Clubs. Daarnaast is MKB Den Haag als één van onze partners de hele dag beschikbaar om u te adviseren inzake vraagstukken op het gebied van internationaal ondernemen.

Tijdens het Ondernemersplein wordt door Rabobank Regio Den Haag een interactieve banking experience 2020 georganiseerd waar studenten van de Haagse Hogeschool en Rabobank medewerkers een eigen virtueel bankkantoor opzetten. Een live stream zorgt voor verbinding met de teams waardoor ze tijdens het Ondernemersplein live gevolgd kunnen worden.

Via deze link kunt u zich aanmelden en aangeven bij welke onderdelen u aanwezig wilt zijn. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Het volledige programma en meer informatie vindt u op www.ondernemersplein.biz.

Tot ziens op 8 september 2016!

Met vriendelijke groet,
Karsten Klein
Wethouder Stedelijke Economie, Zorg en Havens
Gemeente Den Haag

Marius Hovius
Directeur Bedrijven
Rabobank Regio Den Haag

Het Ondernemersplein Den Haag wordt mede mogelijk gemaakt door MKB Den Haag. Het Ondernemersplein vindt plaats in een grote tent op het Plein in Den Haag. Deze tent wordt op vrijdag 9 september tevens gebruikt door ONL voor De Nationale Ondernemersdag.