Ondernemen is topsport – Sportcampus Zuiderpark

zuiderpark-sportcampusOp donderdag 12 oktober 2017 organiseerde de VBM-Businessclub samen met ING een exclusief programma voor ondernemers.

We waren te gast in de gloednieuwe Sportcampus in het Zuiderpark. Ons bestuur had al een rondleiding gehad en was erg onder de indruk!

Sportcampus
De Sportcampus staat op de plaats van het oude voetbalstadion van ADO Den Haag en is sinds kort open. Het is een locatie voor sport, onderwijs en bewegen. De Sportcampus is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Gemeente Den Haag, het ROC Mondriaan en de Haagse Hogeschool. Tijdens de bijeenkomst zal ook wethouder Rabin Baldewsingh, Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport, aanwezig zijn.

ING Bank Den Haag
De bijeenkomst werd georganiseerd door de VBM Businessclub in samenwerking met de ING Bank Den Haag. Samen met de ING Bank hadden wij dhr. Erik Duin, voorzitter van Stichting Basketbal Den Haag weten te strikken. Hij nam ons mee in de wondere wereld van topsport en hoe een ondernemer daar optimaal van kan profiteren!

Programma
Er was weer een mooi programma, uiteraard met een heerlijk buffet en voldoende netwerkmogelijkheden:

17:30           – Inloop met drankjes in de sportkantine op de begane grond
18:00           – Welkomstwoord door ING en voorzitter VBM Businessclub
18:05           – Wethouder Rabin Baldewsingh over de Sportcampus en het belang van verbinding van de zakenwereld en sport in Den Haag
18:15           – Presentatie: de kracht van basketbal
18:30           – Rondleiding door de Sportcampus in groepen
19:15           – Buffet bij café / bar de Beachhal
20:00           – Netwerkmoment
21:30           – Afsluiting

Foto’s: