Netwerkontbijt Hospitality campus 11 maart 2016

fotos_roc

vrijdag 11 maart 2016 
08.00 – 10.00 uur
Koningin Marialaan 9,
2595 GA Den Haag

Hierbij nodigen wij u graag uit voor een netwerkontbijt op vrijdag 11 maart. Tijdens dit ontbijt in de geheel vernieuwde Hospitality campus aan de Koningin Marialaan staat de samenwerking met de leden van de diverse business clubs in de regio Haaglanden centraal.

roc_mondriaan_logoBeroepsonderwijs en ondernemers hebben elkaar hard nodig. De opening van onze geheel vernieuwde campus biedt een uitstekende gelegenheid om de mogelijkheden tot samenwerking verder te verkennen. Van de zijde van ROC Mondriaan zullen vertegenwoordigers van scholen van alle opleidingssectoren aanwezig zijn.

De school aan de Koningin Marialaan heeft een complete make-over ondergaan, gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in het hedendaagse horeca-onderwijs. De school omvat onder meer hotelkamers, restaurants, ultramoderne keukens en vergaderaccommodaties. Wij laten u graag zien hoe in deze leerbedrijven de werknemers van de toekomst worden opgeleid.

Aanmelden
Zoals de naam Hospitality campus al zegt, bent u altijd van harte welkom in een van onze scholen, restaurants en hotel. Voor deze gelegenheid is het prettig als u laat weten of u op 11 maart aanwezig kunt zijn. Graag ontvangen wij ter bevestiging daarvan vóór 4 maart een e-mail op het volgende e-mailadres: k.stolk@rocmondriaan.nl

Bereikbaarheid
De Hospitality campus is bereikbaar met bussen 24, 43 en 23, tram 2 en 6.

Met vriendelijke groet,

Kaushilya Budhu Lall
Voorzitter VBM-Businessclub
Pierre Heijnen
Voorzitter College van Bestuur ROC Mondriaan
Jacqueline van der Zwan 
Onderwijsmanager International Hotel and
Management School

P.S. Er is gelegenheid om de geheel vernieuwde inrichting van de school met alle praktijkruimten te bezichtigen.