Khargi daagt VBM Businessclub uit

Afgelopen woensdag 20 maart waren ongeveer 90 leden van VBM business club samen met 10 ambassadeurs van Haga op bezoek bij Haga ziekenhuis aan de Sportlaan.

Zij werden te woord gestaand door Krishna Khargi, de eerste Surinamer die als cardiothoracaal chirurg aan Harvard is afgestudeerd.

Khargi nam ons mee naar een gezonde toekomst. Financieel gezond, fysiek gezond en bedrijfseconomisch gezond.

Zijn verhaal ging vooral over de juiste prikkels op de juiste plek aanbrengen (en niet alleen in de accupunctuur). Voor velen na afloop aanleding om weer eens na te denken over haar of zijn eigen businessmodel. “Als ik out of the box denk, kan ik dan niet beter op een heel ander manier met mijn klanten, mijn medewerkers of mijn toeleveranciers omgaan?”

Khargi pleit er met name voor om bij veel voorkomende ziektes alle specialisten van psycholoog tot fysiotherapeut in een team te organiseren en dat team te belonen al naar gelang de lange termijn resultaten. Deels op het gezond blijven van de patient, deels op het juist toepassen van de juiste behandelmethode en vooral op het snel en effectief stellen van de juiste diagnose.

Voor ons als ondernemers ook belangrijk want wij willen graag dat zowel wij zelf als onze medewerkers zo min mogelijk afwezig zijn door ziekte, immers?

De volgende VBM bijeenkomst is op 24 april en zal worden gehost door de Stichting Lezen&Schrijven.

In mei ontmoeten we elkaar in ieder geval op 28 mei op het Ondernemersplein