Guestmanship VBM nieuwkomer van het jaar 2015

Nieuwkomer_vh_jaar_Guestmanship_240Met grote trots en dankbaarheid voor de erkenning, mag ik mijzelf de “VBM nieuwkomer van het jaar 2015” noemen.

Ik was aangenaam verrast over de introductiespeech die de wethouder hield. Deze was namelijk perfect toepasbaar op de activiteiten die wij doen en nastreven. Naderhand kreeg ik veel reacties van verschillende enthousiaste mensen. Uit de reacties werd me duidelijk dat nog niet iedereen een duidelijk beeld heeft van de activiteiten van Guestmanship.

We worden nu vaak gezien als Expat service en Tour guide bedrijf.

Verder doen we niet aan do’s en don’t lijstjes. En omdat onze missie te groot is, kunnen wij niet voor altijd ZZP-er blijven,

Wat we wel doen is:

  • Bedrijven online educatie aanbieden voor wanneer ze zaken doen met relaties uit het buitenland. Met behulp van die educatie kunnen ze begrijpen dat je bekend moet worden met culturele verschillen, voor internationale transacties, relatiemanagement en de guest journey.
  • Een adviserende rol innemen om het Nederlandse bedrijf voor te bereiden op de komst van de internationale zakenrelaties. Samen met hen leggen wij het fundament voor de business experience (guest journey), bouwen wij aan een strategie die het beoogde resultaat promoot en dat de zakenrelatie zich als ‘Royalty’ voelt tijdens zijn verblijf.
  • Verder leveren wij ook nog assistentie d.m.v. de hospitality specialist met dubbele nationaliteit die 24/7 het contactpunt zal zijn voor het bedrijf en hun gasten.

Voor het bedrijf fungeren we als de deal accelerator: wij elimineren ongewenste externe factoren die de focus wegnemen van het efficiënt zakendoen. En dat terwijl we voor de zakenrelaties begeleiding en ondersteuning bieden gedurende het gehele verblijf in Nederland. Van het moment dat de zakenrelatie voet aan grond zet, tot aan het vertrek.

Ik hoop hiermee een beter beeld geschetst te hebben over wat Guestmanship doet en dat we veel mensen hulp kunnen bieden. Heb je voor mij een hulpvraag, dan zet ik graag ons netwerk hiervoor in. Daar is tenslotte de VBM Businessclub voor, toch? Elkaar verder helpen en samen ons bereik vergroten.

Graag tot een volgende bijeenkomst.

Gastvrije groeten : )

Jindra