De Dutch Dream Foundation wil startende ondernemers een kans bieden succesvol te worden

Dare to have a dream

Voor een tweetal projecten van onze stichting willen wij zo snel mogelijk in contact komen met bi-culturele ondernemers in Nederland.

De Dutch Dream Foundation is een stichting die bi-culturele ondernemers steunt in hun groeiambities.

Doel van de stichting is dat we startende ondernemers een kans bieden succesvol te worden.

 

  • Dare to have a Dream project

 

In het Dare to have a Dream project worden ondernemers een jaar lang, één op één gecoacht door een topmanager, CEO of directeur.

De jonge ondernemers doen op deze manier niet alleen inspiratie, kennis en waardevolle contacten op,

maar worden ook actief door hun coach geadviseerd en begeleid in het oplossen van problemen waar ze tegenaan lopen.

 

Als voorbeeld uit onze huidige groep hebben wij als Chinese  ondernemer Atom Zhou. Hij is directeur van 88mobile, een mobile provider welke zich met haar diensten richt op de internationale bellers in Nederland.

Atom wil met 88mobile binnen 3 jaar de grootste mobile provider worden voor Chinezen buiten China. Hij wordt gecoacht door Simon Smits. Smits is Directeur-Generaal Internationale Betrekkingen bij het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie te Den Haag.  Meer informatie over dit project kunt u vinden op onze website www.daretohaveadream.nl.

 

Voor dit project zoeken we mensen zoals Atom die ook graag gecoacht willen worden door een topmanager. Kent u deze ondernemers?

U kunt in dat geval de informatie uit de bijlage verspreiden binnen uw netwerk of u kunt adressen aan ons doorgeven zodat we dit zelf kunnen doen.

 

  • Top-100 selectie bi-culturele ondernemers in Nederland

 

Dit project zien we als een tegenhanger van de Quote top 500. We gaan een top 100 opzetten van de best presterende bi-culturele ondernemers van Nederland.

Hiermee willen we een positief signaal naar politiek en ondernemend Nederland sturen, waaruit blijkt hoeveel bi-culturele ondernemers dagelijks bijdragen aan de Nederlandse economie.

Het project is nog in de beginfase, maat wij zijn al op zoek naar suggesties van o.a. Turkse, Marokkaanse, Surinaamse, Hindoestaanse, Chinese en/of Aziatische ondernemers die succesvol zijn in Nederland. Kent u de toppers? Zo ja, we ontvangen graag hun gegevens.

 

Deadline voor aanmelden voor beide projecten is op 1 augustus 2012!!!

 

Voor meer details en vragen, kunt u bij mijn collega Wilfred van Beuningen terecht. w.vanbeuningen@dutchdreamfoundation.nl Onze collega Mark Bosland is de uitvoerder en onderzoeker van de top 100 selectie bi-culturele ondernemers in Nederland. m.bosland@dutchdreamfoundation.nl

 

Ik dank u alvast voor uw waardevolle bijdrage! Graag zien we suggesties tegemoet.

 

 

Hartelijke groeten, Best regards,

 

mw. mr. Zehra Dogan

Director

 

 

 

Dutch Dream Foundation

 

Burg. Stramanweg 108 N

1101 AA Amsterdam

Tel.: 020-4511450

Mobiel nr.: 06-14184191

 

www.dutchdreamfoundation.nl

www.daretohaveadream.nl

 

P.S. Bijlage: Campagnetekst & aanmeldingscriteria groep 3 start januari 2013.