Over VBM-Businessclub

Veelkleurig zakendoen in Haaglanden

Iedere ondernemer weet dat een gezond bedrijfsklimaat van het grootste belang is voor een eigen zaak. De VBM-Businessclub is een organisatie voor kleurrijke ondernemers in Den Haag. Hoewel beslist in Nederland geworteld, hebben veel leden ook sterke zakelijke banden met een ander land in de wereld.

In de VBM-Businessclub kunnen leden kennis, ervaringen en adviezen uitwisselen, om een bijdrage te leveren aan een gezond economisch (business-to-business)klimaat in Den Haag en omstreken.

De culturele diversiteit in Den Haag biedt een verborgen economisch potentieel. Het benutten van de culturele diversiteit opent deuren voor ondernemend Den Haag. Bij de VBM-Businessclub vindt u niet alleen de kennis om uw know-how te vergroten, maar wellicht ook uw toekomstige klant/consument, personeel en/of zakenpartner.

De VBM-Businessclub werkt nauw samen met de Kamer van Koophandel, het MKB Nederland, de SWB (Stichting Winkels en Bedrijven) en de Gemeente Den Haag. De VBM-Businessclub wordt gesteund door het gemeentebestuur van Den Haag. Gezien het belang voor de stad wonen Burgemeester en Wethouders regelmatig de bijeenkomsten van de VBM-Businessclub bij.

Vraagt u zich af of de VBM-Businessclub iets voor u is, kom dan een keer naar een van onze evenementen voor slechts € 25,-. Nota bena voor sommige bijenkomsten wijken deze bedragen iets af.